Ιστορική Αναδρομή

55 Χρόνια και συνεχίζουμε….

O Παναγιώτης Αρ. Τσαρουχάς (1923-1999) μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και εξαιτίας κυρίως της μεγάλης καταστροφής που είχε συντελεστεί στον Ελλαδικό χώρο, μετακομίζει στην Αθήνα (στην περιοχή της Ν. Ιωνίας), προερχόμενος από τον Κακόβατο Αρχαίας Ολυμπίας.

Το 1948 ιδρύει στην περιοχή της Ν. Ιωνίας Βιοτεχνία Κλωστοϋφαντουργίας, η οποία δυστυχώς δεν ευδοκίμησε, με αποτέλεσμα να σταματήσει τις δραστηριότητές της τον επόμενο χρόνο.

Το 1950 εργάζεται ως Εμποροϋπάλληλος σε μεγάλο Κατάστημα του κέντρου της Αθήνας, όπου αναλαμβάνει Υπεύθυνος για την κατασκευή και προμήθεια Στολών Εργασίας σε διάφορους Οργανισμούς και Βιομηχανίες της εποχής. Αυτή ήταν και η πρώτη του ουσιαστική ενασχόληση με τον κλάδο.

Μετά από πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς, ιδρύει το 1964 την πρώτη μικρή του Βιοτεχνία στην περιοχή της Οδού Αθηνάς (κέντρο όλου του κλάδου της εποχής).

Το 1977 η εταιρεία μετακομίζει στα Κ. Πατήσια, ενώ εξελίσσεται σε Ομόνυμη, καθώς πλέον μετέχει ενεργά και ο υιος του, Αριστείδης Τσαρουχάς.

Το 1987 η εταιρεία μετακομίζει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στην Ν. Κηφισιά, υπό τη διεύθυνση του Αριστείδη Παν. Τσαρουχά, όπου εκτελεί μέχρι και σήμερα τις δραστηριότητές της.

Το 2004 η εταιρεία μετονομάζεται σε “Αριστείδης Παν. Τσαρουχάς & ΣΙΑ ΟΕ”, καθώς πλέον μετέχουν ενεργά τα παιδιά του Αριστείδη, Παναγιώτης και Αδαμαντία.

Το 2016 ο Παναγιώτης και η Αδαμαντία Τσαρουχά αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη συνέχισης της εταιρείας, μένοντας πιστοί στις αρχές της Ποιότητας, της Συνέπειας και της σωστής Συνεργασίας.